Henne Pet Food

 

 

 

 

Kronch Basic

Kronch Basic er et sundt og velsmagende Premium fuldfoder af højeste kvalitet baseret på friske laks.
Ved fremstillingen af Kronch Basic benyttes friske laks. Foderet er derfor rigt på de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, ligesom det indeholder samtlige essentielle aminosyrer.
Kronch Basic indeholder en stor del Lakseolie og har derfor samme gode egenskaber som denne (se Kronch Lakseolie).

Kronch Basic er korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne, således at det sikrer hunden en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.
Proteiner fra laks har en høj optagelighed og er meget letfordøjelige (se proteinlinien). Dette resulterer bl.a. i et lavere foderforbrug og mindre mængde afføring.

Kronch Basic er udelukkende sammensat af førsteklasses, kvalitetskontrollerede råvarer, og fremstillet uden brug af konserveringsmidler, kunstige farve-/smagsstoffer.
 
Til hvem?
Kronch Basic er velegnet til alle hunde, der har et normalt energibehov.

        
 
Hvorfor Basic?
Kronch Basic er perfekt afbalanceret til hunde med et normalt energibehov. Desuden har laks et højt indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer.
          
Ingredienser
Fisk (16% frisk laks, fiskemel), ris, majs, byg, svinefedt (spisekvalitet), blodmel, ølgær, sukkerroer, lecitin, vitaminer og mineraler.

Kronch Basic indeholder 21% protein og 13% fedt (se fodersammensætning).

Kronch Basic forhandles i 2 kg pakker, 7,5 kg og 13,5 kg sække.

 

 

Kronch Active

Kronch Active er et sundt og velsmagende Premium fuldfoder af højeste kvalitet baseret på friske laks.
Ved fremstillingen af Kronch Active benyttes friske laks. Foderet er derfor rigt på de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, ligesom det indeholder samtlige essentielle aminosyrer.

Kronch Active indeholder en stor del Lakseolie og har derfor samme gode egenskaber som denne (se Kronch Lakseolie).

Kronch Active er korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne, således at det sikrer hunden en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Proteiner fra laks har en høj optagelighed og er meget letfordøjelige (se proteinlinien). Dette resulterer bl.a. i et lavere foderforbrug og mindre mængde afføring.

Kronch Active er udelukkende sammensat af førsteklasses, kvalitetskontrollerede råvarer, og fremstillet uden brug af konserveringsmidler, kunstige farve-/smagsstoffer.
 
Til hvem?
Kronch Active er velegnet til alle hunde, der har et ekstra energibehov. Det kan være brugs-, sports-, jagt og tjenestehunde, eller hunderacer generelt, der har brug for et foder med ekstra energi.

Kronch Active er også velegnet til alle unghunde og til hvalpe fra ca. 4-6 uger.
 
          
Hvorfor Kronch Active?
Kronch Active er perfekt afbalanceret til hunde med et ekstra energibehov. Desuden har laks et højt indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer.

 
Ingredienser
Fisk (16% frisk laks, fiskemel), ris, majs, byg, svinefedt (spisekvalitet), blodmel, ølgær, sukkerroer, lecitin, vitaminer og mineraler.

Kronch Active indeholder 24% protein og 16% fedt (se fodersammensætning).

Kronch Active forhandles i 2 kg pakker, 7,5 kg og 15 kg sække.

 

 

Kronch Optimal

Kronch Optimal er et sundt og velsmagende premium vækstfoder til hvalpe og diegivende hunde.
Ved fremstillingen af Kronch Optimal benyttes friske laks. Foderet er derfor rigt på de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, ligesom det indeholder samtlige essentielle aminosyrer.
Kronch Optimal indeholder en stor del Lakseolie og har derfor samme gode egenskaber som denne (se Kronch Lakseolie).

Kronch Optimal er korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne, således at det sikrer hunden og dens hvalpe en optimal dækning af deres daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Proteiner fra laks har en høj optagelighed og er meget letfordøjelige (se proteinlinien). Dette resulterer bl.a. i et lavere foderforbrug og mindre mængde afføring.

Kronch Optimal er udelukkende sammensat af førsteklasses, kvalitetskontrollerede råvarer, og fremstillet uden brug af konserveringsmidler, kunstige farve-/smagsstoffer.
 
Til hvem?
Kronch Optimal er særdeles velegnet til diegivende tæver
Tæven fodres efter ædelyst, og der anbefales et gradvist foderskift over 10 - 14 dage.

Kronch Optimal er velegnet til alle unghunde og kan anvendes til hvalpe, så snart disse begynder at vise interesse for fast føde fra ca. 5 ugers alderen.
 
Hvorfor Kronch Optimal?
Kronch Optimal er perfekt afbalanceret til hvalpe og diegivende tæver. Desuden har laks et højt indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer.

 
Ingredienser
Fisk (16% frisk laks, fiskemel), ris, majs, byg, svinefedt (spisekvalitet), blodmel, ølgær, sukkerroer, æg, lecitin, vitaminer og mineraler.

Kronch Optimal indeholder 26% protein og 17% fedt (se fodersammensætning).

Kronch Optimal forhandles i 2 kg pakker, 7,5 kg og 15 kg sække.

 

 

Kronch Main

Kronch Main er et sundt, godt og økonomisk fuldfoder, der indeholder friske laks.
Laks indeholder de vigtige omega-3 og omega -6 fedtsyrer, der medvirker til, at hunden trives og har en flot pels.

Kronch Main indeholder Lakseolie og har derfor nogle af Lakseolien’s gode egenskaber (se Kronch Lakseolie).

Kronch Main indeholder alle essentielle aminosyrer og er ernæringsmæssigt korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne. Det sikrer, at hunden får tilført sit daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Kronch Main er sammensat af de bedste kvalitetskontrollerede råvarer.

Kronch Main er fremstillet uden indhold af konserveringsmidler, kunstige farve-/smagstoffer.
 
Til hvem?
Kronch Main er nøje afbalanceret til alle hunde, der har et normalt energibehov.

           
Ingredienser
Hvede, fisk ( 16 % frisk laks, fiskemel ),byg,svinefedt (spisekvalitet),  majs, blodmel, sukkerroer, ølgær, vitaminer og mineraler.
Kronch Main indeholder 20% protein og 10% fedt (se fodersammensætning).
Kronch Main forhandles i 2 og 7,5 og 15 kg sække.

 

Kronch Lakseolie til Hunde

Kronch Lakseolie er et særdeles sundt og velsmagende kosttilskud til hunde og katte, med et højt indhold af de essentielle omega-3 og omega-6 fedtsyrer.
Omega-3 og omega-6 fedtsyrer er nødvendige, da de indgår i organismens egen dannelse af immunforsvar. Samtidigt er det også præcis de fedtsyrer, organismen ofte ikke får tilført i tilstrækklige mængder.

           
           
Hvorfor Kronch Lakseolie?
Hunde og katte har brug for både omega-3 fedtsyrer og omega 6-fedtsyrer. Oftest får dyrene allerede en del omega-6 fedtsyrer (findes især i olie fra soja, solsikke, vindrue og majs) igennem det nuværende foder - mens det især kniber med omega-3 fedtsyrer.
Omega-3 fedtsyrer findes især i fede fisk (herunder laks).
                      
           
Kronch Lakseolie er anderledes!

    Kronch Lakseolie indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer i et sådant forhold, at det gør den særdeles velegnet som kosttilskud til Deres hund.
    Kronch Lakseolie udvindes ved koldpresning (lav temperatur) af den friske laks. Koldpresning sikrer at fedtsyrerne ikke nedbrydes og dermed mister deres gode virkning. At Kronch Lakseolie er koldpresset, betyder endvidere, at den er meget koncentreret og dermed økonomisk at bruge. Almindelig fiskeolie, som udvindes ved kogning af alle mulige forskellige slags fisk, indeholder langt flere mættede fedtsyrer og har derfor ikke samme gavnlige virkning.
    Kronch Lakseolie er nøje deklareret og udstyret med en praktisk doseringspumpe, som gør den let og hygiejnisk at anvende.
    Kronch Lakseolie fremstilles som et rent naturprodukt uden brug af konserveringsmidler eller kunstige farve-/smagsstoffer.

Kronch Lakseolie fås i plastflasker á 250 ml, 500 ml, 1000 ml og 2500 ml.

Stats counter, realtime web analytics, heatmap creator